راهنمای ثبت نام سال 1398(آزمون دکتری، آزمون کارشناسی ارشد ،ورشته‌های بدون آزمون سال 99-98) -بروزرسانی1398/05/07

اخبـــار:

1-تمدید انتخاب رشته کارشناسی ارشد 1398 دانشگاه آزاد اسلامی

انتخاب رشته کارشناسی ارشد 1398 دانشگاه آزاد اسلامی تا روز شنبه 12 مرداد تمدید شد.

متقاضیان تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی که  در سال 98 و در آزمون این مقطع که توسط سازمان سنجش آموزش کشور برگزار شده شرکت نموده ­اند، می‌­توانند تاساعت 24 روز شنبه 12 مرداد ماه  با مراجعه به سامانه   www.azmoon.org  نسبت به انتخاب رشته اقدام نمایند. داوطلبان حاضر در جلسه آزمون کارشناسی ارشد که مطابق کارنامه صادره توسط سازمان سنجش آموزش کشور مجاز به انتخاب رشته شده ­اند می‌توانند با استفاده از کد دسترسی7 رقمی  مندرج در کارنامه سازمان سنجش ، کد ملی  و تهیه کارت اعتباری انتخاب رشته از سامانه فوق نسبت به ثبت رشته/محلهای انتخابی خود اقدام نمایند.

هر داوطلب می‌­تواند متناسب با کد رشته امتحانی خود در آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته حداکثر تا 100 کد رشته/محل را در فرم انتخاب رشته ثبت نماید. داوطلبانی